Разширено търсене

0 EUR до 700 000 EUR

намерени в карта (без гаражи) 0 ... Виж всички резултати в страница
Разширено търсене

0 EUR до 700 000 EUR

намерени 0 results
Your search results

null

D38 Самостоятелни къщи - Хераклея

Комплекс Хераклея - осем еднофамилни къщи разположени върху терен с южно изложение и прекрасни панорамни гледки към близките планини Витоша и Люлин, в тиха зона с чист въздух. Предлага обитаване в близост до природата като алтернатива на живота в големия град. В същото време е разположен само на 20 км от центъра на столицата, в близост до изградена транспортна инфраструктура, на 15 минути с кола от най-близката метростанция, големи супермаркети и околовръстния път на гр.София. В детските градини на общинския център гр. Божурище има достатъчно място за децата, само на 5 минути от дома.
Всяка от къщите е разположена в собствено дворно пространство със самостоятелен вход и ажурна ограда, осигурено място за 2 автомобилa

null

Блок D37 Овча Купел 2

Жилищна сграда в квартал Овча купел 2 на ул. Иван Хаджийски. Обектът се състои от 10 апартамента, 1 ателие със съответните гаражи и паркоместа. Блокът е разположен на 70 м. от метростанция Овча купел 2 и на 740 м. от Нов Български Университет.
В близост на пешеходна дистанция се намират 149 училище, детска градина, Порше София Юг, Медицински Център Доверие, Храм Цар Борис I Покръстител.

null

Блок D36 София Тех Парк 2

Непосредствената близост на София Тех Парк предоставя денонощен достъп до огромна паркова територия с детски площадки, улични фитнес съоръжения и поддържани алеи за бягане или разходки. Цялата площ на парка е осветена нощем и с постоянна охрана. Сградата е на 350 метра от бул. „Цариградско шосе“, с панорама едновременно към Витоша и Стара планина.
Бъдещото разширение на метрото включва метростанция на бул. „Цариградско шосе“ точно пред Mr. Bricolage (на около 350 метра).

null

Блок D35 Дружба Обиколна

Развита инфраструктура и удобен градски транспорт – метростанция Дружба е на 2 мин. (200 метра). В непосредствена близост са: спирка на автобуси 204, 304, и 384, и тролейбус 4, Интерекспоцентър, Капитал Форт, Кауфланд, The Mall.

null

D33 София Тех Парк

Непосредствената близост на София Тех Парк предоставя денонощен достъп до огромна паркова територия.С панорама едновременно към Витоша и Стара планина. С панорама едновременно към Витоша и Стара планина.

Бъдещото разширение на метрото включва метростанция на около 350 метра

Блок D32 е завършен

Блок D31 е завършен

Блок D29 е завършен

Блок D30 е завършен

Блок D28 е завършен

Блок D27 е завършен

Compare Listings